Jari´s helårsfavorit

Jari´s helårsfavorit en fiskeplads i fjorden.

Jari´s helårsfavorit er en af de bedste fiskepladser til fangst af havørreder i Horsens Fjord. Den læner sig endda op ad, at kunne kaldes fjordens mest stabile fiskeplads. Her er tale om en helårsplads med flest fordele under forårs- og efterårsfiskeriet.

Trods det givende fiskeri, er fiskepladsen den mindst besøgte i fjorden. En af grundene er at få kender til den. En anden grund er at man skal gå et stykke for at komme ud til de bedste områder. En tredje grund er manglende kendskab til fiskeri i lavt vand og manglende tro på at det kan lade sig gøre at fange noget i det.

Jeg vil nu forsøge at dele information om fiskepladsen, så du også kan finde frem til den, fange fisk langs den og måske få den lagt ind under dine egen favoritter. Den er nemlig min…

Der er ingen fredningsbælter langs denne fiskeplads. Læs eventuelt mere om fredningsbælter her: Fredningsbælter i Danmark…

Jari´s helårsfavorit – rev og leopardbund

Fiskepladsen i den yderste og nordlige del af Horsens Fjord, er fyldt med rev og områder med til tider tæt placerede tangplanter og pletter deraf. Også kaldet leopardbund. Imellem planterne, også ved de største områder af fiskepladsen, kan der være mange havørreder. Det betyder at der skal ledes en del. Pladsen er ca. 4 km. lang og ender ude ved Gylling Næs. En fiskeplads du også kan læse om her på siden.

De sikre dele af pladsen, hvor man i reglen ikke behøver at lede længe, er de mange rev. Egentlig er der tale om forhøjninger i bunden dækket af småsten og sporadisk placerede større sten. Også blæretangsbuske og ålegræs er at finde ved nogle af revene. Ud for hver af disse, hovedsageligt på ydersiden, er der fisk at finde 9 ud af 10 gange.

Fiskemuligheder og valg af agn

Man kan både fiske med flue og spin på pladsen. Alle blink og kystwoblere, som kan fiskes højt er at foretrække. Jeg vil anbefale at fiske med lyserød og hvid, samt rød/sort eller brune farver fra sent efterår, vinteren igennem, samt tidligt forår. Derimellem er sølv og grøn/hvid samt blå/sølv at foretrække. (Sommerhalvåret)

Se denne fiskevideo fra fiskepladsen: Fiskevideo fra favoritten…

Parkering ved Jari´s helårsfavorit

Se i linket hvor man kan parkere: Parkering…

Rigtig god fangst ved min helårsfavorit.

Jari – Horsens Fjord og Lystfiskeri Danmark


Fiskerejser til Island: Læs mere…