Overnatning B&B

Overnatning hos Country Bed and breakfast

Overnatning ved Horsens Fjord, tæt på nogle af fjordens bedste fiskepladser, kan gøres på denne Bed and Breakfast. Det tager ca. 10 min. at køre til centrum fra overnatningsstedet, og på kun 30 minutters kørsel, kan man nå de yderste fiskepladser på begge sider af fjorden.
Alle fiskepladser der imellem kan derfor nås på kortere tid.

Der er plads til at nedfryse fisk og hænge waders op til tørre.

Country Bed and Breakfast – rolige nætter

Country Bed and Breakfast er beliggende i et roligt område lidt udenfor Horsens. Hvert værelse er rummeligt og hyggeligt. To af værelserne er tæt på det luksuriøse. Alligevel har værten formået, at forene luksuriøsiteten med hjemlig varme og charme.

Et af værelserne har egen balkon, med udsigt over husets/gårdens have og det kuperede landskab omkring.

Fra alle værelserne er en god udsigt.

Dette er en af de bedre bed and breakfasts i Danmark.

Sengene er behagelige og kombineret med den landlige total-ro, som er at finde her, er man sikker på at få en dejlig og bekvæmmelig nat.

Servicen er i top og det er svært at finde fejl og mangler. Især hvor der ikke er nogen.

Når man som gæst har overnattet på denne Bed and Breakfast nær Horsens, har man fået værdi for pengene.

Et køleskab og et te-/kaffebord står desuden til fri afbenyttelse. En stor og hyggelig fællesstue med udsigt er ligeledes at finde i huset, samt et enormt og luksuriøst badeværelse.

Værten er imødekommende, venlig og helt igennem serviceminded.

Der er kun 6,5 km. til Horsens Fjord fra gården. Selv om de fleste fiskepladser langs den nordlige side, ligger i kort køreafstand fra gården, er der ikke langt til sydsidens fiskepladser. Country B&B  ligger på sin vis for enden af Horsens Fjord, hvor der er næsten lige langt til begge sider.

Læs om fiskepladserne på nordsiden af fjorden her: Nordsiden…

Overnatning på Country Bed and Breakfast

Stedet har 3 værelser på henholdsvis 11, 16 og 22 m². Alle egnet til 2 personer. Man skal op ad en trappe for at komme til værelserne.

Dette er på stedet:

Toiletartikler – Bruser – Toilet – Håndklæder – Hårtørrer – Toiletpapir – Linned – Garderobe eller skab – Brætspil/puslespil – Bøger, dvd’er og musik til børn – Højstol til barn – Køleskab – Tekøkken – Elkedel – Spisebord – Opholdsområde – Terrasse – Udendørs spiseområde – Patio/gårdhave – Grill.

Det er ikke tilladt at ryge indenfor på Country Bed and Breakfast.

Parkering: ​Gratis parkering.

Adresse og Info

Country Bed and Breakfast – Nebelvej 19 – 8700 Horsens – Tlf: +45 60 91 34 44 – Mail: tove-larsen@privat.dk – Hjemmeside: Overnatning i Horsens…