Om

Folkene bag Horsens Fjord.Denne side er en del af Lystfiskeri Danmark. Alle tekster omhandlende lystfiskeri, fiskepladser samt tips og tricks til fangst af havørreder m.m. er skrevet af jeg selv, Jari P. – Fuldtids-professionel lystfisker.

Jeg rejser rundt i Danmark 365 dage om året, fanger fisk og beskriver mine erfaringer og de fiskepladser jeg finder, så andre også kan fange fisk. Fra marts 2013 til nu…

Fiskepladserne finder jeg selv ved at affiske hver en meter, i dette tilfælde, af Horsens Fjord. Helårs fredningsbælter undtaget naturligvis. Jeg besøger fiskepladserne flere gange i løbet af året, under forskellige vind-, vejr- og vandstandsforhold, for at kunne beskrive fiskepladserne og fiskemulighederne bedst muligt.

Dette er jeg den eneste der gør i Danmark. Derfor er de sider jeg er tilknyttet og teksterne på dem, baseret ud fra erfaring, utallige reelle sammenligningsgrundlag og faktuel viden.

Selvom jeg er særdeles omhyggelig med det at beskrive fiskepladser og det at fiske, er jeg også helt nede på jorden. Se bl.a. disse videoer som alle er fra Horsens Fjord og omegn, hvor der hygges og fanges fisk i fjorden: Klik her..

Samarbejdspartnere

Horsens Fjord-onlineguiden, er lavet i samarbejde med: Fluer.dk – den lokale grejbutik, OGP – Danske Kystblink, Claus Nielsen (Lystfisker) Jan Bachmand Jensen (Lystfisker) Horsens City Camping, samt Country B&B Horsens og Smokepins.dk

error: Content is protected !!