Folkene bag

Folkene bag Horsens Fjord.Folkene bag horsensfjord.dk, yder en stor indsats for, at fortælle om denne fjords spændende muligheder for lystfiskeri.

Denne side er en del af Lystfiskeri Danmark. Alle tekster omhandlende lystfiskeri, fiskepladser samt tips og tricks til fangst af havørreder m.m. er skrevet af Jari P. – Fuldtids-professionel lystfisker.

Jari rejser rundt i Danmark 365 dage om året, fanger fisk og beskriver sine erfaringer og de fiskepladser han finder, så andre også kan fange fisk.

Fiskepladserne finder han selv, typisk ved at fiske hver en meter, i dette tilfælde, af Horsens Fjord. Helårs fredningsbælter undtaget naturligvis. Han besøger fiskepladserne flere gange i løbet af året, og under forskellige vind, vejr og vandstandsforhold, for at kunne beskrive fiskepladserne og fiskemulighederne bedst muligt.

Dette er han den eneste der gør i hele Danmark. Derfor er de sider, som han er tilknyttet og teksterne på dem, fulde af erfaring og faktuel viden. Det hjælper også at han er landets bedste allround-kystfisker og måske mere end det…

Selvom han er særdeles omhyggelig med det at beskrive fiskepladser og det at fiske, er han også helt nede på jorden. Se disse videoer med ham, som alle er fra Horsens Fjord og omegn: Klik her..

Folkene bag – samarbejdspartnere

Horsens Fjord-onlineguiden, er lavet i samarbejde med: Fluer.dk, OGP – Danske Kystblink, Claus Nielsen (Lystfisker) Jan Bachmand Jensen (Lystfisker) Horsens City Camping og DS Angelsport Center Flensborg.

Har du som erhvervsdrivende lyst til at støtte arbejdet og samtidigt få god reklame. Så skriv gerne til os her: Kontakt…

Se flere sider, som beskriver lystfiskeri rundt om i Danmark: Lystfiskeri Danmark…