Den lokale grejbutik

Fluer.dk er Horens Fjords lokale grejbutik.

Den lokale grejbutik i området omkring Horsens Fjord og Vejle Fjord, som har det største udvalg af fiskegrej og udstyr til områdernes havørreder, skal findes i Vejle. Denne enorme grejshop ligger kun 25 minutters kørsel fra Horsens Fjord.

Fluer.dk, grejbutikken i Vejle, har satset på stor diversitet i både blink og kystwoblere til områdets havørreder. Her fås alle gængse mærker og produkter, men også de mere spektakulære agn, lavet af producenter fra Danmark. Her er tale om blink og kystwoblere, som er designet, formet, støbt og malet i Danmark.

Denne grejbutik er tæt på at have landets største udvalg af fiskegrej og fiskeudstyr. Ikke nok med det, så har butikken også beklædning, waders og røgeovne m.m.

Personalet er servicemindede og har hver især god erfaring indenfor forskellige former for lystfiskeri.

Uanset hvad man vil fiske efter og uanset hvor, kan man finde fiskegrejet til det i denne butik. Fiskegrej til fiskeriet efter havørreder i Horsens Fjord, er ingen undtagelse.

Den lokale grejbutik – adresse og info

Fluer.dk har også en onlinebutik. Se den her: Fiskegrej online

Besøg Grejshoppen Fluer.dk på nedenstående adresse.

Fluer.dk – Dyrskuevej 13 – 7100 Vejle – Tlf: +45 71 71 80 80 – Mail: fiskegrej@fluer.dk – hjemmeside: Fluer.dk – besøg dem på facebook: Klik her…

error: Content is protected !!